Projectes solidaris

El Tarragona Futbol Club és una entitat compromesa amb tot tipus d'iniciatives socials, tant esportives com culturals. Volem fer arribar l'esport a quanta més gent millor.

Per fer-nos arribar qualsevol suggerència o si teniu qualsevol dubte, os podeu posar en contacte amb el correu: projectessolidaris@tarragonafutbolclub.cat

 

10-9-2018. 

Avui hem aportat el nostre granet de solidaritat al menjador social de Bonavista, gràcies a la col·laboració de tots els que han participat en la recollida d'aliments realitzada la passada setmana mitjançant la secció del club de Projectes Solidaris. Donar les gràcies a tots els que formeu part del Tarragona Futbol Club pel vostre compromís amb les nostres iniciatives. Agrair a la Raquel Quílez, al José, a la Patrícia, a la Conchi i al Fernando la seva tasca desinteressada al menjador social.

Durant el matí han estat presents el president del club Manel Roselló, el vicepresident David Romera i els nostres directius Xavi Amorós, Jordi Alabart i Dani Altrachs.

Us animem a col·laborar en la mesura que pugueu en totes aquestes iniciatives, sigui a travès del club o de forma individual. Els hi cal molta ajuda.

 

 

 

 

 

2017-06-19-photo-00002900.jpg                                                 

Gràcies a la recollida de llet que vam proposar a la nostra presentació de cara al nou futbol base i secció de running, van entregar-se 200 L de llet als Pares Rogacionistes del Loreto.

 

 

Fent entrega de la recaptació de la I Cursa Solidària destinada a AACIC (Associació de Cardiopaties congènites). Entreguem la recaudació a Ángels Estévez, directora a Tarragona de AACIC. 

 

 Gràcies a tots els que ho han fet possible, hem pogut ajudar a l'associació TarracoSalut, composada per voluntaris que treballen per poder millorar la vida de les persones ingressades a centres hospitalaris. A les imatges, els nostres directius (Josep Ramon Tules "Pitu", Jordi Alabart, David Romera, i el president Manel Roselló) amb Elena Martín (Supervisora d' Infermería de Pediatría), Mariona Bartomeu i Elisabeth.

 

Vam portar a Càritas tota la roba que ens heu pogut fer arribar. Moltíssimes gràcies a tots per la vostra col·laboració. A la fotografía estem amb el mossèn de la parròquia Sant Josep Obrer de Torreforta, el senyor Robert Pascual, i la senyora Milagros Sánchez, coordinadora de Càritas.

 

Vam fer entrega a l'associació AACIC CorAvant de la recaudació de la II caminata solidària realitzada als Avencs La Febró.  A la fotografia amb Àngels Estévez, de AACIC CorAvant. Els nostres directius: David Romera, Cristóbal García (vicepresidents) Jesús Gómez i Manel Roselló (president). 

 

Avui (23-02-2018) s'han entregat més de 300 L de llet, 50 L de rentavaixelles i 50 L de gel de bany a la Fundació BonaNit. No tenim prou paraules per agrair el vostre esforç i per fer-nos costat en aquestes iniciatives, les quals no serien possibles sense tots els que formem el Tarragona Futbol Club! També volem agrair l'ajuda als centres de recollida: HALLO Idiomas, Buena Onda Perruquers, La Tecleta i Pastisseria Mil·leni.

A la fotografía, el directiu Jordi Alabart (Projectes Solidaris) amb Teresa Bea, directora de la fundació.