Projectes solidaris

El Tarragona Futbol Club és una entitat compromesa amb tot tipus d'iniciatives socials, tant esportives com culturals. Volem fer arribar l'esport a quanta més gent millor.

Per fer-nos arribar qualsevol suggerència o si teniu qualsevol dubte, os podeu posar en contacte amb el correu: info@tarragonafutbolclub.cat

 

 

 

 

Bona tarda a tots
Els passats nadals el Tarragona Futbol Club va fer recollida de joguines seminoves i noves per la campanya de Juguetes del Rock on es va repartir a més de 500 nens de la província. Gràcies a la vostra col·laboració i altres entitats vam portar molts somriures a nens que en aquestes dates tan senyalades no tenien joguines perquè molts pares estaven en paro. Aquest any tornem a Fer la recollida de joguines des del dia 01 de novembre fins al dia 10 de desembre. Recordeu que les joguines seminoves han d'estar en bon estat. Moltes gràcies per la vostra involucració.

- Jordi Alabart. (30-10-2019)

 

 

 

PREMIS SORTEIG SOLIDARI TÀRRACO SALUT. DIADA 11/06/2019

 

Volem recordar quins són els números guanyadors del sorteig d'ahir que encara no han recollit el premi:

· Entrades per a l'Aquum (tira groga amb una ratlla): números 96 i 196
· Invitacions per a 1 persona+acompanyant per a 1,5 hores de Paddle Indoor a TPI&Fitness4live (tira groga sense ratlla): número 17
· Pack familiar (indivisible) de 4 entrades pel museu del Barça + tour pel Camp Nou (tira blava amb 1 ratlla): número 186
· Pilota de fultbol signada pels jugadors del FC Barcelona (tira blava amb 2 ratlles): número 194

 

04-1-2019

Gràcies a la invitació del F.C Barcelona, vam poder assistir a l'entrenament de portes obertes al Mini Estadi. Els jugadors del futbol base van poder gaudir de ben a prop d'alguns dels seus jugadors preferits.

 

 20-12-2018

La Junta Directiva ha fet entrega de totes les donacions rebudes de roba i calçat durant la recollida de Nadal. Gràcies a tots els que heu participat en la iniciativa. A la fotografia, Milagros Sánchez, coordinadora de Càritas a Torreforta, amb Jordi Alabart, directiu.

 

12-2018 

El Tarragona Futbol Club ha col·laborat en la campanya Juguetes del Rock

5-12-2018 

El Tarragona Futbol Club va ser convidat al partit corresponent a la tornada de Copa del Rei entre el FCBarcelona i la Cultural Leonesa. Va poder assistir gran part del futbol base, del club, a més de la secció de Running, Bitlles Catalanes i Equip Amateur. A la primera fotografia: Manel Roselló (president), Jordi Alabart (Director Projectes Solidaris), i David Romera (Vicepresident i coordinador del futbol base). En l'altra fotografia, part del futbol base present al Camp Nou. 

 

 

10-9-2018. 

Avui hem aportat el nostre granet de solidaritat al menjador social de Bonavista, gràcies a la col·laboració de tots els que han participat en la recollida d'aliments realitzada la passada setmana mitjançant la secció del club de Projectes Solidaris. Donar les gràcies a tots els que formeu part del Tarragona Futbol Club pel vostre compromís amb les nostres iniciatives. Agrair a la Raquel Quílez, al José, a la Patrícia, a la Conchi i al Fernando la seva tasca desinteressada al menjador social.

Durant el matí han estat presents el president del club Manel Roselló, el vicepresident David Romera i els nostres directius Xavi Amorós, Jordi Alabart i Dani Altrachs.

Us animem a col·laborar en la mesura que pugueu en totes aquestes iniciatives, sigui a travès del club o de forma individual. Els hi cal molta ajuda.

                                               

Gràcies a la recollida de llet que vam proposar a la nostra presentació de cara al nou futbol base i secció de running, van entregar-se 200 L de llet als Pares Rogacionistes del Loreto.

 

 

Fent entrega de la recaptació de la I Cursa Solidària destinada a AACIC (Associació de Cardiopaties congènites). Entreguem la recaudació a Ángels Estévez, directora a Tarragona de AACIC. 

 

 Gràcies a tots els que ho han fet possible, hem pogut ajudar a l'associació TarracoSalut, composada per voluntaris que treballen per poder millorar la vida de les persones ingressades a centres hospitalaris. A les imatges, els nostres directius (Josep Ramon Tules "Pitu", Jordi Alabart, David Romera, i el president Manel Roselló) amb Elena Martín (Supervisora d' Infermería de Pediatría), Mariona Bartomeu i Elisabeth.

 

Vam portar a Càritas tota la roba que ens heu pogut fer arribar. Moltíssimes gràcies a tots per la vostra col·laboració. A la fotografía estem amb el mossèn de la parròquia Sant Josep Obrer de Torreforta, el senyor Robert Pascual, i la senyora Milagros Sánchez, coordinadora de Càritas.

 

Vam fer entrega a l'associació AACIC CorAvant de la recaudació de la II caminata solidària realitzada als Avencs La Febró.  A la fotografia amb Àngels Estévez, de AACIC CorAvant. Els nostres directius: David Romera, Cristóbal García (vicepresidents) Jesús Gómez i Manel Roselló (president). 

 

Avui (23-02-2018) s'han entregat més de 300 L de llet, 50 L de rentavaixelles i 50 L de gel de bany a la Fundació BonaNit. No tenim prou paraules per agrair el vostre esforç i per fer-nos costat en aquestes iniciatives, les quals no serien possibles sense tots els que formem el Tarragona Futbol Club! També volem agrair l'ajuda als centres de recollida: HALLO Idiomas, Buena Onda Perruquers, La Tecleta i Pastisseria Mil·leni.

A la fotografía, el directiu Jordi Alabart (Projectes Solidaris) amb Teresa Bea, directora de la fundació.