Destí Donatius

LLiurament de Joguines 2019

Al menjador social de Bonavista  hem repartit joguines a 125 nens. Com a entitat, hem posat quatre punts de recollida on hem aportat més de la meitat de joguines que es repartiran a Valls, cabalgata de la Floresta, a un centre de dones maltractades de Barcelona i centres de Tarragon.

Més O menys seran uns 500 nens.

Podem estar contents per la feina que hem fet, ja que ens a felicitat totes les persones involucrades amb aquesta recollida. Donar les gràcies als capitans dels infantils i a les persones que han vingut a representar el club i el més important el que comencem a representar per a moltes entitats com a persones importants de Tarragona.

Moltes gràcies a tots per la feina que aporta cada un.

Des del Tarragona Futbol Club, volem donar les gràcies a tots els que heu portat joguines al club però en especial al @jordi_alabart per la gran campanya de recollida per @rockjuguetes gràcies també a tots els que formeu part de la família del Tarragona FC i tota la gent que ha col·laborat, hem pogut repartir al menjador social de Bonavista juguets a 125 nens i nenes.

Totes aquestes joguines es repartiran a la ciutat de Valls, cavalcada de Reis de la Floresta, centres de Tarragona i un centre de dones de Barcelona.

Aquesta campanya es repartiran a més o menys a 500 nens, per això podeu estar orgullosos de les aportacions que heu fet O ajudar-nos a embolicar.
Gràcies a tots i Bons Nadals.