Bitlles

Club de Bitlles Tarragona Futbol Club

Nou patrocinador 

Empresa de rètols, tendals, vinils i reclams publicitaris ubicada a Tarragona amb més de 25 anys oferint els nostres serveis a la comarca, , us esperem a Avinguda Cardenal Vidal i Barraquer Nº 22 Local A (Tarragona)

Tirada a Salomó 14 de Diciembre 2019

Jornada protagonizada por el viento, que casi no nos deja ni almorzar, destacamos la magnífica tirada de Castellvell que con una ronda consiguieron 172 puntos,

También felicitar a nuestro compañero Miguel Tortosa con 103 puntos que fue el máximo anotador de la jornada.

El Tarragona Fútbol Club consiguió la 3 posición con 709 puntos nos mantenemos empatados a 20 puntos con Masllorenç en la cuarta posición.

También conseguimos el jamón del Sorteo nuestro compañero Dani.

Felicitaciones equipo.

Festa de l'oli de bitlles individual de Salomó

Domingo , 8 Diciembre 2019

Participants:

Eugenio Molero
José Pacheco
Pedro Tortosa
Dani Altrachs
Xavi Amorós
Juani de la Cruz
Manel Roselló
Antonio Vilela

Josep Ramón Tules

Un día entretenido, con sol y buena temperatura, con 90 participantes, fue relajado donde elTarragona Futbol Club,  con el socio Jose Pacheco jugó un desempate para el mejor puntuación  que desgraciadamente no se consiguió.

Amunt Tarragona Futbol Club

Reglas del Juego

Regles del Joc Bitlles

Les bitlles o birles  són un esport tradicional català consistent en llançar uns "bitllots" (bitlles petites) contra unes bitlles situades a una determinada distància a fi de tombar-les. Actualment el practiquen prop de 2000 persones a tot Catalunya, on hi ha més d'un centenar de clubs. Del 30 d'agost de 2007 ençà, la Federació Catalana de Bitlles i Bowling està reconeguda de ple dret per la federació internacional. Tanmateix no pot jugar amb altres països perquè el reglament no és ben bé el mateix.

Desenvolupament del Joc

El material consta de 6 bitlles i 3 bitllots.

Una partida consta de 9 tirades per jugador dividides en 3 rondes de 3 tirades. A cada tirada es poden llançar d'un a 3 bitllots. Es plantaran les bitlles en dues fileres de tres columnes separades entre elles tenint en compte que ha de poder passar el bitllot més gros sense tocar-les. La distància de tir serà d'11,5 metres pels homes i 9,5 metres per a les dones, a partir de 15 anys. Els més petits poden fer-ho de més a prop, segons la seva força. L'objectiu principal és fer Bitlla, tombar cinc de les sis bitlles.

Puntuació

Bitlles tombades Punts Sobrenom
Cap 0 punts
1 1 punt
2 2 punts
3 3 punts
4 4 punts
5 12 punts Bitlla
6 6 punts Llenya

En cas d'igualada a punts, guanyarà el jugador que hagi fet més Bitlles. Si continuen en paritat faran una altra ronda de tres tirades.